OM OSS
0416-196 25 mån-fre 0730-1600

Varmt Välkommen till Agri Center Sverige AB

Agri Center Sverige AB är ett grossistbolag som tillhandahåller förnödenheter, tillbehör och reservdelar till återförsäljare runtom i landet där slutkunden är lantbrukare främst inom mjölk och nötproduktion.

Vi omsätter ca. 7miljoner kronor och våra medarbetare strävar ständigt efter att våra kunder ska uppleva oss som tillgängliga, engagerade och kompetenta. Detta är också våra tre ledord.

Vårt sortiment berör många områden såsom mjölkning, rengöring, stängsel, vatten på bete, stalltillbehör, gårdstillbehör, flugbekämpning, djurhållning, arbetskläder och skydd. Vi är specialister på disk och rengöring och mjölkproducenterna utgör basen för vår verksamhet. Oavsett område har vi samma ambition, att med kunskap om produkt och affär stötta våra kunder. Vi har återförsäljare över stora delar av landet och vårt sortiment innefattar mer än 4500 produkter. Sortimentet utvecklas kontinuerligt och fylls på med relevanta kvalitets- och funktionsriktiga produkter.

Vi håller en hög servicegrad i fråga om tillgänglighet, engagemang och snabba leveranser. Vår ambition är att ligga steget före och ge den bästa servicen till våra kunder.

Agri Center Sverige AB är beläget i Skåne.

Telefon 0416-196 25


Våra värderingar och policy

Att tänka långsiktigt och hållbart är viktigt för oss. Vår personal är vår viktigaste resurs och vi jobbar ständigt med att förbättra arbetsmiljön. Vi är måna om våra kunder och följer upp och utvärderar ständigt våra insatser.


Vår historia

År 1990 grundades Agri Center Sverige AB med stora visioner om att bli ledande grossist inom branschen.

Engagerade i kvalitet

Kvalite kan mätas på många olika sätt och omfattar många områden på Agri Center Sverige. Att hålla en bra kvalite genom alla våra prioriterade områden säkerställer att vi lever upp till företagets mål och standard som i sin tur ger oss nöjda kunder.


För en hållbar framtid

Vi ska verka och skydda vår miljö genom rutiner i vårt dagliga arbete som leder till en ren och hälsosam miljö.